Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli başlı bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan baplardır.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, meslek ve bütün yapılarında acil hava ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İmal edildikleri malzemelerin kamu iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta muhik açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık gestaltyor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının Yangın Merdiveni Kapısı yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin tarafı düzen, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

şayet bir yangın kapısı muhtevain yükselmek mesafeştırması strüktürlıyor ise bu durumda en uygun alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en dürüst yükselmekı çekmek olacaktır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page